Friss információk

Módosítás: 2015. június 18.

Szállással kapcsolatos információ: Kérjük, hogy törölközőt hozzon mindenki magával, mivel a kollégiumokban csak ágyneműt biztosítanak, törölközőt nem!

Étkezéssel kapcsolatos információ: A csomagolt, szombati reggelit mindenki a szálláson kapja meg a reggeli étkezési jegy ellenében. A szombat déli ebéd és az esti vacsora a Bregyó Közi Sportcentrumban vehető igénybe, étkezési jegy ellenében. Az étkezési jegyeket a regisztrációs csomag tartalmazza.

A helyszínen mindenkinek 4 db 0.5 literes ásványvizet biztosítunk ingyenesen, amelyet az információs sátorban vehet át.

Fegyvertárolással kapcsolatos információ: A korongvadász lövészversenyt követően a lőfegyverek térítés nélkül átadhatók őrzésre a VADEX Zrt. vadászboltjában. (Tolnai u. 1, VADEX Zrt. székházánál)

Fegyverek le- és kiadása: péntek: 17.00-20.00, szombat: 8.00-12.00, 14.00-18.00, vasárnap: 7.00-9.00

Közlekedéssel kapcsolatos információ: A szállás és a záróvacsora helyszíne között oda-vissza autóbuszos megközelítést biztosítunk.

Sportággal kapcsolatos információ: A biathlonon induló sportolóknak 14.00-kor technikai megbeszélést tartunk. 

bővebben ...

Általános tájékoztató és részvételi feltételek

Módosítás: 2015. június 12.

Kérjük, hogy a jelentkezés megkezdése előtt figyelmesen olvassa át az alábbi tájékoztatót és a sportágakra vonatkozó versenyszabályzatokat!

A rendezvényre kizárólag a www.sportnapok.vadex.hu honlapon a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet jelentkezni 2015.03.31-ig. Ezt követően a jelentkezés lezárásra kerül.

Regisztrálási jogosultsága a megadott kapcsolattartóknak van. (az e-mail címük és a kapott regisztrációs kód alapján).

Bővebben ...