Általános tájékoztató és részvételi feltételek

Módosítás: 2015. június 12.

Kérjük, hogy a jelentkezés megkezdése előtt figyelmesen olvassa át az alábbi tájékoztatót és a sportágakra vonatkozó versenyszabályzatokat!

A rendezvényre kizárólag a www.sportnapok.vadex.hu honlapon a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet jelentkezni 2015.03.31-ig. Ezt követően a jelentkezés lezárásra kerül.

Regisztrálási jogosultsága a megadott kapcsolattartóknak van. (az e-mail címük és a kapott regisztrációs kód alapján).

 

Az igények a regisztráció lezárását követően kerülnek összesítésre.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a regisztráció során minden résztvevő személyt egyénenként kell rögzíteni, amihez több, esetenként személyes adatra is szükség van. A rendszer kizárólag az összes adattal feltöltött űrlapot engedi menteni!

Kérünk mindenkit, hogy a versenyek tisztasága és az egyenlő esélyek biztosítása érdekében kizárólag saját dolgozóikat és azok közvetlen családtagjait nevezzék.

Minden versenyző saját felelősségére vesz részt a versenyszámokon. A szabályok betartása - elsősorban balesetvédelmi okokból mindenki számára kötelező, annak megszegésének következményiért minden esetben az adott versenyző/résztvevő a felelős, szabályszegés esetén az adott versenyzőt a szervezők kizárják az adott versenyszámból!

A versenyzőknek a verseny ideje alatt a szeszes ital fogyasztása tilos!

Szállást igénybevevők esetén a házirend betartása kötelező. Károkozás valamint a házirend megszegésével járó következményekért a résztvevők felelősek.

Minden résztvevő - a lövészeten felül - maximum 3 sportágon való indulási igényét tudja jelezni, a jelzési sorrend egyben a prioritási sorrendet is jelenti. A jelentkezések összesítését követően a sportágak visszaigazolására az egyénenkénti prioritási sorrend és a szervezéstechnikai igények alapján kerül sor.


A rendezvényen résztvevők az alábbi csomagok közül választhatnak:

1. csak a programon való részvétel szállás nélkül
(tartalmazza: az egész napos programon való részvétel ebéddel és vacsorával)

2. a programon való részvétel 1 éj szállással (péntek vagy szombat éjszaka)
(tartalmazza: érkezés napján vacsora, szállásdíj IFA-val, reggeli, az egész napos programon való részvétel ebéddel és vacsorával)

3. a programon való részvétel 2 éj szállással (péntek és szombat éjszaka)
(tartalmazza: érkezés napján vacsora, 2 éj szállásdíj IFA-val, 2 reggeli, az egész napos programon való részvétel ebéddel és vacsorával)

 

Információ a lövészetre jelentkezőknek:

A lövészet a pénteki napon kerül megrendezésre. A lövészeten résztvevők reggel a helyszínen kapják meg a regisztrációs csomagjukat (program, térkép, étkezési jegyek, stb), majd azt követően kezdődik a versenyszám. Délben ebéd a helyszínen, este vacsora a szálláshelyen.
Aki az egész napos pénteki és szombati napon is részt szeretne venni az a 2-es és 3-as csomag közül tud választani.

Jelentkezés: 2015.03.31-ig lehetséges, kizárólag a honlapon keresztüli regisztrációval. Az esetleges módosításokat is eddig a napig lehet megtenni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Lemondás: 2015.03.31-ig lehetséges, kizárólag írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj kiszámlázásra kerül.

Módosítások:

  • 2015.03.31-ig lehetséges, kizárólag írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Az ezután történő módosítási igényeket (igényelt ellátás, sportág változtatása, stb) szervezéstechnikai okok miatt a szervezők nem biztosítják.
  • Amennyiben kizárólag a résztvevő személye változik, illetve új résztvevő nevezési igénye merül fel azt szintén írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kell jelezni. Ezeket az igényeket a szervezők nem garantálják, de amennyiben szervezéstechnikailag megoldható az igény visszaigazolásra kerül.

Helyszíni nevezésre nincs lehetőség!

Számlázás és fizetés: a számla 2015.04.15-ig a regisztrációs űrlapon megadott adatok alapján készül el. Fizetési határidő: 15 nap.

A meg nem érkezett résztvevők és az igénybe nem vett szolgáltatások visszatérítése nem lehetséges!

 

VALAMENNYI SPORTÁGRA VONATKOZÓ RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK


1. A versenyzőnek tisztában kell lennie saját képességeivel, a verseny sajátosságával, a választott sportág nehézségével és tökéletesen felkészültnek kell lennie rá.

2. Külső segítség nélkül kell kezelnie az esetleges pszichés, mentális, izomzati, emésztési problémáit.

3. A versenyző a versenyen saját felelősségére és szabad akaratából vesz részt.

4. A hivatalos versenykiírásban szereplő időpont előtt legalább 5 perccel a versenyzőnek/csapatnak részvételre alkalmas állapotban a verseny helyszínén kell tartózkodnia.

5. Labdajátékok esetében, ha valamelyik csapat a hivatalos kezdő időpont utáni 5 perccel sem veszi fel a játékot, az elérhető maximális pont automatikusan az ellenfelet illeti.

6. Az elért eredmények értékelése és a díjazás a korábbi Sportnapok gyakorlatának megfelelően történik.

7. A rendezők a Sportnapok során – előzetes értesítési kötelezettség mellett - a változtatások jogát teljes körűen fenntartják.